Epost @vulcanrider.se?

epost-2

Epost via vulcanrider.se …..???
(senast uppdaterad 2019-05-14)

Anmäl ditt intresse?

Är du medlem i Vulcan Riders Sweden och skulle vilja ha en lite roligare och mer mc-relaterad epost-adress, t.ex. <förnamn>@vulcanrider.se? Hör i så fall av dig med ett ”pm” (personlig meddelande) till medlem ”andersnordh#2672” via forumet på Vulcan Rider Sweden eller via kontaktformuläret. Meddela namn och medlemsnummer, kontrolleras via VRS medlemsregister så som ny medlem ombeds du vänta tills att du finns med där. Inloggningsinformation skickas endast till den epost-adress som finns i medlemsregistret eller via pm i VRS medlemsforum.

Driftinformation

För att kontrollera driftinformationen för mailtjänsten i händelse av att ni upplever problem, gå till Dreamhosts driftinformation och verifiera att man inte rapporterar problem för servern som heter ”homiemail-sub5”.

SPAM

För mottagen epost till domänen vulcanrider.se körs ett professionellt spam-filter med många olika nivåer, dels blockerar vi ett antal avsändande domäner vilka är kända för att skicka skräppost men vi sorterar också bort epost som innehåller vissa ord eller kombinationer av ord.

Det görs även tekniska kontroller av inkommande epost vilket innebär kontroll rörande språk, om det finns länkar i html-baserade mejl som inte överensstämmer med vad de utger sig för att länka till osv.

Saknar ni mejl som ni vet är skickade till er, kontakta mig så kan jag se om ert/era mejl finns sparade och eventuellt uppdatera filtret.

Byta lösenord

Om ni glömt era inloggningsuppgifter kontaktar ni mig via kontaktformuläret (knappen till vänster märkt ”Kontakt”) så löser vi det tillsammans.

Webbmail

För att läsa epost via webbmail, gå till http://epost.vulcanrider.se/ i din webbläsare och logga in med dina uppgifter, dvs. epost-adress och lösenord.

Konfigurera din epost-klient
Uppgifter som skall matas in i ditt epost-program:

användar-ID och epost-adress: <ditt_tilldelade_namn>@vulcanrider.se
lösenord: se tidigare epostmeddelande eller pm i VRS medlemsforum.

Server för utgående epost (smtp): pop.dreamhost.com
port för utgående epost: 587

Server för inkommande epost

    • pop3: pop.dreamhost.com
    • imap: imap.dreamhost.com
    • (port för inkommande epost: 110 för POP3 eller 143 för IMAP)

Markera också ”Min utgående epostserver kräver inloggning” och om det behövs, ange användar-ID och lösen där din epost-klient så kräver.

För info om hur du konfigurerar Outlook och Outlook Express, se bifogade länkar (engelska):

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express (med förklarande bilder)
Mozilla Thunderbird (med förklarande bilder)

Om du ändå har problem är du välkommen med ett mail till epost@vulcanrider.se ….

Ha det bra!

Hälsningar,
Anders
Dreamhost
please email petterniklas@andersnordh.com ...
error: OBS!: Innehållet är skyddat!

Alert!: Content is protected!!